Семінар TAIEX на тему :" Вивчення досвіду країн Європейського союзу щодо правил, процедур та регламенту інспектування у сфері освіти"

17-18 квітня 2018 року за ініціативи Представництва Європейської Комісії в Україні у співпраці з Державною службою якості освіти України пройшов у м. Києві семінар TAIEX на тему: " Вивчення досвіду країн Європейського союзу щодо правил, процедур та регламенту інспектування у сфері освіти".

/Files/images/nove_4/г8.jpg


Метою семінару стало ознайомлення зі стандартами провідних європейських інспекцій ( Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Шотландії ) та практичними аспектами їх роботи для сприяння ефективної імплементації Закону України "Про освіту" щодо формування і розвитку системи забезпечення якості освіти.


Участь у заході взяли заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей, голова Державної служби якості освіти Руслан Гурак, співробітники МОН, ДІНЗ, а також керівники закладів освіти та органів управління освітою, науковці, представники громадськості, освітні експерти.

/Files/images/nove_3/рог.jpg


Від нашого закладу участь у семінарі взяла директор школи Наталія Устенко. Наприкінці семінару відбулося активне обговорення. Учасники відмітили актуальну тематику заходу та високий рівень організації.

Кiлькiсть переглядiв: 176